Image
Tuire Nyberg och Tytti Juhokas.
Tuire Nyberg och Tytti Juhokas. Bild: Oskar Gummesson, Brush & Code

Gate 46 öppnar kontor i Finland

Bolag Gate 46 öppnar kontor i Helsingfors. Det finska kontoret kommer att ledas av Tytti Juhokas och Tuire Nyberg som har lång erfarenhet från fastighets- och detaljhandelssektorn, i Norden och Baltikum.
Publicerad den 6 December 2021

– Vi är väldigt glada och stolta över att representera Gate 46 i Finland och Baltikum. Vi känner stor trygghet i att vi tillsammans kommer leverera de bästa lösningarna för våra kunder, oavsett om de är hyresgäster som söker nya lokaler eller fastighetsägare som söker efter den rätta hyresgästen, säger Tuire Nyberg.

– I en alltmer diversifierad marknad och ökad konkurrens kan vi säkerställa att både finska företag får rätt lokaler i Norden och Baltikum samtidigt som vi kan leverera nya spännande koncept till Finland, säger Tytti Juhokas.

Gate 46 har sina rötter i retail och har under det senaste decenniet varit Nordens största aktör inom rådgivning kopplat till expansion och byggnation inom detaljhandeln.

Numer erbjuds rådgivning som omfattar alla lokaltyper.

– Gate 46 har skapat ett urstarkt erbjudande i Norden och vi befinner oss i fortsatt stark tillväxt. Vi är stolta över att få slå upp dörrarna för Gate 46 kontor i Finland tillsammans med Tuire och Tytti. Vi delar verkligen samma passion för fastigheter, lokaler, människor och hela värdekedjan runtomkring för att skapa starkare varumärken och företag samt effektivare arbetsplatser, säger Fredrik Widing grundare, vd, Gate 46.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige