Image

Galären genomför projekt i Luleå

STADSUTVECKLING Galären genomför ett 3 000 kvadratmeter stort stadsbyggnadsprojekt med Systembolaget och Konsum Norrbotten i Luleå.
Publicerad den 7 April 2009

Galären har hyrt ut till Konsum Norrbotten och Systembolaget i kvarteret Räven.

Ometablering sker även med The Phonehouse och Grafit, Apple-store.

Stadsbyggnadsprojektet berör tre fastigheter med Galären, Pavane samt en bostadsrättsförening som ägare och omfattar ombyggnationer, utbyggnader samt fasadförändringar.

Systembolaget och Konsum Norrbottens centrumbutik beräknas ha de största enskilda besökarantalen i city varför den nya etableringen på Storgatan bedöms utsträcka Luleås A-läge för butiker med ett och ett halvt kvarter gentemot den nuvarande ordningen.

- Vi är mycket nöjda med att få klart med dessa etableringar som vi arbetat med under en längre tid säger Göran Lindström, marknadschef på Galären i Luleå, vi räknar med att de första butikerna ska kunna öppna innan hösten och Systembolaget under hösten berättar Göran Lindström vidare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är arkitektbolagen med flest projekt och högst intäkter

Bolag Arkitektbranschen har drabbats hårt av lågkonjunkturen, men nu kan en vändning vara på gång. Det visar en ny rapport från Tendium och Byggfakta som Fastighetssverige tagit del av. Här kan du bland annat läsa om vilka arkitektbolag som toppar listorna över antal projekt och högst intäkter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige