Image
Lokstallet 7b, även kallat Bonnierhuset.
Lokstallet 7b, även kallat Bonnierhuset. Bild: Bonnier Fastigheter

Förlängt kontrakt i Bonnierhuset

Uthyrning Kry tecknar ett treårsavtal i nya anpassade lokaler.
Publicerad den 22 November 2023

Bonnier Fastigheter strävar ständigt efter att förbättra sitt serviceutbud i Bonnierhuset för att möta de höga krav och behov som hyresgästerna har. Det fortsatta samarbetet med Kry är en tydlig signal om Bonnierhusets konkurrenskraft på en marknad där kraven på kringservice ständigt ökar.

Kry är både ett fysiskt och digitalt vårdbolag och ställer höga krav på sina lokaler, inte minst genom sitt digitala arbetssätt. Kry har i nära samarbete med Bonnier Fastigheter skapat, inte bara en stabil grund för Krys nuvarande verksamhet, utan också en plattform för framtida tillväxt och innovation i Bonnierhuset. Kry har en relation till Bonnier Fastigheter sedan 2017 då man tecknade sitt första hyresavtal.

– Vi är glada över att Kry väljer att fortsätta sin närvaro hos oss i Bonnierhuset. Det visar på en stark och förtroendefull relation. Bonnier Fastigheter är dedikerade till att fortsätta erbjuda högkvalitativa och flexibla kontorslösningar som stöder våra hyresgästers behov och ambitioner, säger Viktor Bäckman, förvaltare, Bonnier Fastigheter.

– Vi är väldigt glada att vi tillsammans med Bonnier Fastigheter hittat en lösning för att kunna vara kvar i Bonnierhuset. I en föränderlig omvärld är det tryggt att ha en bra relation med en långsiktig fastighetsägare som är lyhörda för våra förändrade behov. Vi ser fram emot att tillträda våra nya lokaler efter årsskiftet, säger Maria Nidefeldt, VP Operations, Kry.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastator-toppen om krisbolagets utsatta läge

Bolag Med ett Fastator som redovisar minskat substansvärde, minskande omsättning och en ökande rörelseförlust har styrelseledamoten och tillförordnade vd:n Björn Rosengren inga svårigheter att hålla sig för skratt. Fastighetssverige fångade upp honom för att få hans syn på bolagets framtid.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige