Image
Några av talarna på Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Pernilla Johansson, Claes Lennartsson, Jarl Olsson, Peter Wiman, Ingemar Rindstig och Anna K Johansson.
Några av talarna på Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Pernilla Johansson, Claes Lennartsson, Jarl Olsson, Peter Wiman, Ingemar Rindstig och Anna K Johansson.

Flera marknadsanalyser på Malmö Live

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live den 12 november bjuder på ett flertal olika analyser: Makro, den internationella fastighetsmarknaden, den svenska fastighetsmarknaden, den lokala fastighetsmarknaden – och den hårt ansatta retailsektorn.
Publicerad den 12 Oktober 2020

Fastighetsmarknadsdagen Skåne hålls på Malmö Live den 12 november – det är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden med tonvikt på Skåne.

Enligt besked från Polismyndigheten klassas seminariet inte som en offentlig sammankomst och omfattas därför inte av 50-personersbegränsningarna. Givetvis följer vi och Malmö Live Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd, hygien, etc.

Seminariet innehåller ett flertal analyser av högaktuella ämnen:
# Swedbanks Pernilla Johansson står för analysen av det makroekonomiska läget och analyserar hur resultatet i det amerikanska presidentvalet, som hålls veckan innan, får för påverkan på världen.

# EY:s Ingemar Rindstig gör en genomgång av läget på fastighetsmarknaden internationellt.

# Savills Peter Wiman tecknar sin bild av läget på den svenska fastighetsmarknaden.

# Catellas Jarl Olsson och Claes Lennartsson analyserar den lokala transaktionsmarknaden. Hur ser intresset för fastighetsinvesteringar i Skåne ut för närvarande?

# TAM Groups Anna K Johansson analyserar läget för den mycket pressade retailsektorn. Hur bör handlarna och fastighetsägarna agera framöver.

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här. Till och med den 21 oktober kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

EY på Branschguiden

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över.

För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Läs mer om EY på Branschguiden

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2022

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 1 september 09.00–16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Arrangörer:Medarrangörer:


 

Partners:
 

Se en film från ett tidigare event här:
 

Mer från Fastighetssverige