Image
Nadia Tolstoy, Anna Blank och Maria Whyte är tre av talarna på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 12 november.
Nadia Tolstoy, Anna Blank och Maria Whyte är tre av talarna på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 12 november. Bild: Tengbom, Orlando G Boström, Näpen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Framtidens kontor, arbete och attraktiva fastigheter

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Hur kommer coronapandemin att påverka vårt sätt att arbeta och därmed kontors- och fastighetsmarknaden i framtiden? Det är en av kärnfrågorna på Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live den 12 november. Till och med på onsdag kan du anmäla tre personer från ditt företag och bara betala för två.
Publicerad den 19 Oktober 2020
Annons
Image

Fastighetsmarknadsdagen Skåne hålls på Malmö Live den 12 november – det är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden med tonvikt på Skåne.

Enligt besked från Polismyndigheten klassas seminariet inte som en offentlig sammankomst och omfattas därför inte av 50-personersbegränsningarna. Givetvis följer vi och Malmö Live Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd, hygien, etc.

Hur påverkas framtidens arbetssätt av pandemin och hur bör fastighetsägare agera utifrån de nya förutsättningarna? Det är de kanske viktigaste och hetaste frågorna för branschen just nu och frågeställningarna behandlas i ett flertal av punkterna under dagen.

Bland annat kommer Nadia Tolstoy, inredningsarkitekt, partner och omvärldsanalytiker på Tengbom göra en spaning om framtidens kontor – ett smart och genomtänkt möte av teknik, design och människa. Hon lyfter även ett case study från Tengboms eget Malmökontor – en flytt som går från större till betydligt mindre ytor.

Maria Whyte, grundare av design- brandingföretaget Whyte Lilja och Anna Blank, grundare av kommunikationsbyrån Näpen håller under rubriken "Vad signalerar din fastighet?" ett föredrag om vikten av property branding i en ny framtid där kontoret ifrågasätts.

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här. Till och med nu på onsdag kan du utnyttja vårt BOKA TIDIGT-erbjudande och anmäla tre personer och bara betala för två.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds Torg.

När: 11 mars 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)


Pris: 5495 kronor exkl. moms.

Du anmäler dig till seminariet här

Med anledning av corona-pandemin har vi på Fastighetssverige valt att öka säkerhetsnivån till max vad gäller hygien på samtliga våra seminarier. Det kommer att finnas relevant skyddsutrustning, såsom handsprit och ansiktsmasker, tillgänglig på plats och vi kommer att möblera med generöst utrymme i seminariesalen för att säkerställa att vi kan hålla social distans enligt nu gällande regler och rekommendationer. Hotellen kommer också att ha maximalt förhöjda städ- och hygienrutiner kring alltifrån toaletter till all kost som serveras under dagen.
 

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Nedan kan du läsa om förra årets upplaga: 
2019

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Partners: 

Se filmen från 2019 års event här:
 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY