Image
Nadia Tolstoy, Anna Blank och Maria Whyte är tre av talarna på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 12 november.
Nadia Tolstoy, Anna Blank och Maria Whyte är tre av talarna på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 12 november. Bild: Tengbom, Orlando G Boström, Näpen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Framtidens kontor, arbete och attraktiva fastigheter

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Hur kommer coronapandemin att påverka vårt sätt att arbeta och därmed kontors- och fastighetsmarknaden i framtiden? Det är en av kärnfrågorna på Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live den 12 november. Till och med på onsdag kan du anmäla tre personer från ditt företag och bara betala för två.
Publicerad den 19 Oktober 2020

Fastighetsmarknadsdagen Skåne hålls på Malmö Live den 12 november – det är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden med tonvikt på Skåne.

Enligt besked från Polismyndigheten klassas seminariet inte som en offentlig sammankomst och omfattas därför inte av 50-personersbegränsningarna. Givetvis följer vi och Malmö Live Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd, hygien, etc.

Hur påverkas framtidens arbetssätt av pandemin och hur bör fastighetsägare agera utifrån de nya förutsättningarna? Det är de kanske viktigaste och hetaste frågorna för branschen just nu och frågeställningarna behandlas i ett flertal av punkterna under dagen.

Bland annat kommer Nadia Tolstoy, inredningsarkitekt, partner och omvärldsanalytiker på Tengbom göra en spaning om framtidens kontor – ett smart och genomtänkt möte av teknik, design och människa. Hon lyfter även ett case study från Tengboms eget Malmökontor – en flytt som går från större till betydligt mindre ytor.

Maria Whyte, grundare av design- brandingföretaget Whyte Lilja och Anna Blank, grundare av kommunikationsbyrån Näpen håller under rubriken "Vad signalerar din fastighet?" ett föredrag om vikten av property branding i en ny framtid där kontoret ifrågasätts.

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här. Till och med nu på onsdag kan du utnyttja vårt BOKA TIDIGT-erbjudande och anmäla tre personer och bara betala för två.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2022

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 1 september 09.00–16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Arrangörer:Medarrangörer:


 

Partners:
 

Se en film från ett tidigare event här:
 

Mer från Fastighetssverige