Image
Christian Wictorin pratar om digitalisering och 5G:s intåg i fastigheterna på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 30 maj på Borås Kongress.
Christian Wictorin pratar om digitalisering och 5G:s intåg i fastigheterna på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 30 maj på Borås Kongress.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Fokus på digitalisering och 5G:s intåg i fastigheterna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om två veckor, den 30 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi en rejäl uppdatering om digitaliseringen i sektorn i allmänhet och 5G-utvecklingen i synnerhet. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nästa onsdag.
Publicerad den 15 Maj 2023

Cirka 70 procent av all mobildata i dagens 4G-nät konsumeras inomhus. När nu 5G rullas ut kommer utmaningarna med mobil inomhustäckning bli allt större då de höga frekvensband som 5G ligger på gör att radiovågorna utifrån får svårare att nå in i fastigheterna, framför allt i moderna och energieffektiva kontorshus. Därför kommer det i många fall att krävas inomhussystem med 5G-antenner för att möta behovet. Varför behövs 5G-täckning i fastigheterna? Vilka är alternativen? Hur kan fastighetsägare redan nu agera för att förbereda sina fastigheter? Och – när kommer 6G – och vad kommer det att innebära? Lyssna på ett högaktuellt föredrag signerat Christian Wictorin, Smart City expert & Affärschef på Corporate Fiber på Branschens mötesplats i Borås den 30 maj.

Säkra din plats här.
Mängdrabatt: Gå tre betala för två. Ange koden "tre för två" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Moderator är rutinerade, kunniga och proffsiga Erik Blix och sidekick under dagen är Susanne Åhlén.

Fastighetsmarknadsdagen Borås är en heldag fylld med analys, inspiration och nätverkande. Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.
Efter själva seminariet följer också ett stort branschmingel.

Se hela programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Borås Stad.

Partnerföretag är: Borås Energi & Miljö.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Borås 2024

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 29 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:



https://fastighetssverige.se/





Partner:

Mer från Fastighetssverige