Image

Fastighetsägare i samarbete om Kungens kurva

Stockholm Stockholms stad, Huddinge kommun och ägare av kommersiella fastigheter i Kungens kurva Skärholmen har tecknat ett samarbetsavtal. Avtalet är en effekt av att ett antal stora fastighetsägare har bildat en förening för bra fortsatt utveckling av området på båda sidor E4:an.
Publicerad den 25 Maj 2011

Med 30 miljoner besökare och en årlig omsättning på 7,3 miljarder kronor är området Kungens kurva Skärholmen en tyngdpunkt i Stockholms och Huddinges framtida planering.
– Nuvarande och framtida ägare av kommersiella fastigheter behöver ha en kontinuerlig dialog med såväl Huddinge som Stockholm för att skapa en gemensam bild av utvecklingen framöver och driva den framåt på såväl kort som lång sikt, säger Bernt-Olof Gustavsson, ordförande för Kungens kurva Skärholmen Fastighetsägare förening och vd för KF Fastigheter.

– Det är bra att ett antal fastighetsägare i området har gått ihop för att bilda en tydlig och samlad diskussionspart till regionens två största kommuner, säger Daniel Dronjak Nordqvist (M), kommunstyrelsens ordförande i Huddinge.

Ett antal fastighetsägare i föreningen har också tidigare varit aktiva i området och fortsätter att satsa resurser på utvecklingen i framtiden. Idag är medlemmarna Bonnier Fastigheter, Brostaden, Fortin, Heron City och KF Fastigheter.
– Vi vill gärna se fler medlemmar för att bättre kunna verka för en positiv utveckling av området både på kort och på lång sikt, säger Bernt-Olof Gustavsson.

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Duon slopar planer på höghus vid Entré

Bygg/Arkitektur Trianon och JM vill bygga flera hundra bostäder intill köpcentrumet Entré i Malmö – men planen kommer att ändras något i samband med att markanvisningen nu måste förlängas. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige