Image
Roger Bengtsson blir ansvarig för nya Fasticon Advisors.
Roger Bengtsson blir ansvarig för nya Fasticon Advisors. Bild: Fasticon

Fasticon startar ny verksamhet

Bolag Fasticon startar Fasticon Advisors, som fokuserar på organisations- och verksamhetsutveckling inom fastighetssektorn.
Publicerad den 2 Juli 2019

Fasticon Advisors kommer att ledas av Roger Bengtsson, som närmast kommer från Svefa och dessförinnan var vd för dåvarande Fasticon AB mellan 2011 och 2016. Även Bo Magnus Persson, tidigare seniorkonsult på Fasticon AB och närmast från Svefa, kommer att ingå i Fasticon Advisors.

– Vi är mycket glada över att kunna anställa Roger och Bo Magnus och därmed starta Fasticon Advisors, som blir en viktig strategisk pusselbit i vår strävan att bli en heltäckande kompetens- och rådgivningskoncern. Den nya verksamheten är ett perfekt komplement till utbildningsdelen i BFAB och STF och kompetensförsörjningen som Fasticon Kompetens står för, säger Stefan Dahlbo, styrelseordförande i Fasticon och vd för huvudägaren Byggmästare Anders J Ahlström.

– Det är roligt och spännande att få arbeta med det starka varumärket Fasticon igen. Den nuvarande koncernen, med kompetensförsörjning, utbildning och hållbarhet, ger bra synergier mellan verksamheterna och goda möjligheter att verka direkt mot den högsta nivån i branschen, säger Roger Bengtsson.

Fasticon Advisors startar den 1 september. Ambitionen är sedan att inom kort utveckla och bygga ut verksamheten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige