Image

Fasticon öppnar i Växjö – anställer hemvändare

Karriär Fasticon öppnar kontor i Växjö och anställer Ulf Neuhaus som seniorkonsult. Ulf Neuhaus arbetade för Fasticon i Växjö under åtta år innan han år 2008 gick vidare och blev vd för kommunala Witalabostäder. Nu är han tillbaka på Fasticon.
Publicerad den 23 April 2014
Ulf Neuhaus. Bild: Fasticon
Ulf Neuhaus. Roger Bengtsson. Bild: Fasticon
Roger Bengtsson.

- Vi är mycket glada över att vi återigen kan öppna vårt Växjökontor och hälsar Ulf Neuhaus tillbaka till Fasticon. Vi har identifierat universitetsstäder som lämpliga lokaliseringar för vår expansion, och ser bra affärsmöjligheter i Kronoberg och Blekinge, säger Roger Bengtsson, vd för Fasticon.

Ulf Neuhaus kommer att arbeta med flera av Fasticons affärsområden, med tyngdpunkt på Affärsstöd och Förvaltningsstöd.

- Vi planerar för ytterligare anställningar i Växjö, framför allt inom området Kompetensförsörjning, säger Roger Bengtsson.

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige