Image
Knut Pousette.
Knut Pousette. Bild: Fastator

Fastators JV-bolag med Broadgate förvärvar för 145 miljoner kronor

Bolag Fastators och Broadgate Asset Managements joint venture-bolag har tecknat avtal om förvärv av fastigheter i Uppsala och Umeå.
Publicerad den 8 Juni 2021

Affären omfattar fastigheter med ett totalt fastighetsvärde om 145 miljoner kronor och en total uthyrningsbar yta om cirka 9 000 kvadratmeter. Efter förvärven uppgår JV-bolagets totala fastighetsvärde till cirka 500 miljoner kronor.

– Vi fortsätter förvärva högavkastande och kvalitativa fastigheter, denna gång i Boländerna industriområde i Uppsala och Västerslätt industriområde i Umeå. Fastigheterna i Umeå kompletterar dessutom befintligt bestånd i Umeå på ett mycket bra sätt, kommenterar Knut Pousette, Fastators vd.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Tillsvidare jobbar vi med nyckeltalen"

Bolag Det är ett hårt jobbande Trianon som arbetat för att förbättra kostnadskontrollen, öka hyresintäkterna och sänka nettoskulden. Nyckeltalen har stått i fokus och kommer göra så även framöver – iallafall till hösten. Bolaget gör vad de säger att de ska göra konstaterar vd Olof Andersson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige