Image
Bostadsfastighet i Mölnlycke får ny ägare.
Bostadsfastighet i Mölnlycke får ny ägare. Bild: Newsec

FAB Holding köper i Mölnlycke

Transaktioner Mölnlycke Fastighets AB säljer bostadsfastigheten Härryda Kindbogården 1:57 i Mölnlycke till FAB Holding för 52,5 miljoner kronor.
Publicerad den 21 November 2023

Fastigheten Härryda Kindbogården är belägen i Mölnlycke centrum och har förvärvats av FAB Holding. Huset uppfördes 2008 och inrymmer 36 lägenheter och en lokal som hyrs av kommunen. Säljare är Mölnlycke Fastighets AB som samägt och ägt fastigheten Härryda Kindbogården 1:57 sedan 2013. Köpeskillingen är 52,5 miljoner kronor.
– Vi är glada att återigen få medverka till en fin affär i Mölnlycke centrum. Marknaden för bostadsfastigheter har varit utmanande ett tag, men vi ser trots det ett fortsatt intresse för välbelägna bostadsfastigheter, säger Mattias Andersson, Head of Capital Markets East & West, Newsec.

Werks Advokater har varit säljarens legala rådgivare och Lidsten Advokatbyrå har varit köparens legala rådgivare i transaktionen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige