Image
Emma Ekdahl.
Emma Ekdahl. Bild: Tyréns

Emma Ekdahl ny affärschef på Tyréns

Bolag Den 15 januari 2023 tillträde Emma Ekdahl som affärschef med ansvar för arkitektur- och projektledningsverksamheten i södra Sverige. Hon kommer att utgå från Tyréns kontor i Malmö.
Publicerad den 23 Januari 2023

– Jag känner Tyréns som en branschkollega med otroligt gott rykte och en mycket spännande uppdragsportfölj. Jag ser fram emot att med hjärta och stort engagemang få förmånen att få leda och bygga vidare på de kvaliteterna. Det ska bli spännande att möta framtidens samhällsutmaningar tillsammans med våra kunder och alla nya kollegor, säger Emma Ekdahl.

Emma Ekdahl är utbildad landskapsarkitekt LAR/MSA och har drygt tolv års erfarenhet av att utveckla och leda arkitekt- och samhällsbyggnadsverksamheter. Närmast kommer hon från en roll som Vice President Civil South på Cowi och har dessförinnan haft ledande chefs- och uppdragsledarroller på AFRY, Sigma Civil och Reinertsen.
– Det är riktigt härligt att vi får en ny stjärna till vår verksamhet. Emmas driv, branschkunskap och förmågor när det gäller att utveckla affär och verksamhet kommer bli en positiv kraft för Tyréns, säger Christer Abrahamsson, divisionschef på Arkitektur och projektledning.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige