Image

Eklandia hyr ut i Bäckebol

Uthyrning Eklandia har tecknat hyresavtal med Servistik Logistics avseende en logistiklokal om 4 900 kvadratmeter. Fastigheten ligger på Transportgatan 17 nära E 6:an i Bäckebol. Inflyttning kommer att ske i maj 2012.
Publicerad den 1 Mars 2012
Transportgatan 17. Bild: Eklandia. Bild: Eklandia
Transportgatan 17. Bild: Eklandia.

Lokalen är en del av en större fastighet om 22 700 kvadratmeter. Eklandia förvärvade fastigheten år 2009 av Schenker Property Sweden som hyr den i sin helhet till och med mars 2012.
– Efter en tids letande efter en bra logistikfastighet så känns det bra för vår del att nu kunna fokusera på tillväxt i Göteborgsområdet, säger Jan Elgstrand, vd på Servistik Logistics.
– Vi välkomnar Servistik Logistics som hyresgäster till Eklandia och ser mycket positivt på att vi nu gjort den första uthyrningen i fastigheten. Det stärker oss i uppfattningen att Bäckebol är ett attraktivt område för logistikverksamheter. Vi fortsätter nu uthyrningsarbetet av de resterande ytorna, säger Hans Stridh, affärsområdeschef på Eklandia Fastighets AB.

Uthyrningen har skett i samarbete med Relier.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kreditanalytikern: "Rekonstruktionshotet är inte överspelat för SBB"

Ekonomi/Finansiering På nytt står SBB:s ekonomi i fokus när likviditeten framåt ifrågasätts, denna gång av kredithuset Fitch. Fastighetssverige vände sig till Louis Landeman, chef för kreditanalys på Danske Bank, för hans åsikter om hur bolaget hanterat krisen så här långt och vilka utmaningar de har framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige