Image
Här ska Diös utveckla ett flaggskeppsgym i Gävle.
Här ska Diös utveckla ett flaggskeppsgym i Gävle. Bild: Diös

Diös utvecklar flaggskeppsgym i Gävle

Bolag Med start i januari utvecklar fastighetsägaren Diös en komplett träningsanläggning till gymkedjan Member 24 på Västra Vägen vid Gävles västra inlopp. Den nya anläggningen får generösa lokaler som bland annat kommer inrymma gym, gruppträning och ytor för funktionell träning. Invigning är beräknad till oktober 2021.
Publicerad den 7 Januari 2021

Member 24 driver gym i retrostil i Gävle, Västerås, Eskilstuna, Stockholm, Falun, Söderhamn och Sandviken. Alla gym har öppet dygnet runt och erbjuder utrustning av god kvalitet från välkända varumärken. Member 24 är sedan tidigare hyresgäst hos Diös i Konvaljen i centrala Gävle där de driver en mindre, cityanpassad, anläggning.
– Member 24s satsning sätter en aktiv och hälsostärkande touch på västra delen av stan. Vi moderniserar en befintlig fastighet och fyller den med något helt nytt, urbant och spännande – helt i linje med vår utvecklingsplan för Gävle, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös Gävle.

Den nya anläggningen på Västra Vägen blir gymkedjans hittills största satsning i Sverige och det var flera faktorer som gjorde Diös lokaler till en självklar plats för etableringen.
– Vi ser fantastiska möjligheter med att etablera vårt flaggskeppsgym på just denna plats. Det är ett tillgängligt läge med närhet till centrum, goda kommunikationer och ett stabilt flöde av människor som vistas i området. Dessutom finns det härliga grönområden precis intill där vi har ambitionen att erbjuda utomhusträning när vädret tillåter, säger Roger Baburin, ägare, Member 24.

Etableringen innebär ett flertal nya arbetstillfällen i Gävle då Member 24 kommer att rekrytera receptionspersonal, säljare, instruktörer och personliga tränare i samband med öppningen.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Cibus tillväxtplaner efter nya storköpet

Bolag Cibus fortsätter göra stora portföljförvärv. Efter att ha köpt 72 fastigheter i Finland från Sagax berättar vd:n Sverker Källgården om tillväxtstrategin, den nya storägaren, planerna för andra halvåret 2021 och om expansionsmöjligheter till Norge och Danmark.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY