Image
Diös fastighet i Gävle där Max Matthiessen nu flyttar in.
Diös fastighet i Gävle där Max Matthiessen nu flyttar in. Bild: Diös

Diös i Gävle hyr ut till Max Matthiessen

Uthyrning Nu är det klart att försäkringsmäklaren Max Matthiessen plats i ett modernt kontor i fastighetsägaren Diös nyproduktion på Gävle Brovägen. Parterna har tecknat ett grönt hyresavtal och inflyttning beräknas ske 1 augusti 2024.
Publicerad den 27 Februari 2024

Max Matthiessen har sitt huvudkontor i Stockholm och har dessutom lokala kontor över hela Sverige. Det nya kontoret i Gävle är cirka 200 kvadratmeter stort och blir beläget på plan tre i det nybyggda huset.

– Vi hälsar Max Matthiessen varmt välkomna till oss på Gävle Brovägen. Tillsammans med Max Matthiessen har vi arbetat fram en kontorsutformning som främjar deras arbetssätt, med ytor för både social samvaro och fokuserat arbete, säger Jennie Järverud, affärschef, Diös Gävle.

– Vi är glada över att få ta plats på Gävle Brovägen. Vi ser mycket fram emot sensommaren och att få inviga vårt nya kontor, säger Eric Sandberg, teamledare på Max Matthiessen.

Diös och Max Matthiessen har tecknat ett grönt hyresavtal, vilket innebär att parterna tillsammans planerar ytorna med målet att minska miljöpåverkan och energianvändning.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige