Image
Annika Engströmer, Carl Andersson, Vincent Tidelund och Erik Huss.
Annika Engströmer, Carl Andersson, Vincent Tidelund och Erik Huss.

Cushman & Wakefield rekryterar kvartett

Karriär Cushman & Wakefield har förstärkt Valuation & Strategic Advisory med flera nya medarbetare. Både till kontoret i Göteborg och Stockholm.
Publicerad den 24 Augusti 2022
Annika Engströmer. Annika Engströmer. Carl Andersson. Carl Andersson. Vincent Tidelund. Vincent Tidelund. Erik Huss. Erik Huss.

– Investerarmarknaden har ett stort förtroende för vårt varumärke och våra högkvalitativa värderings- och rådgivningstjänster. Detta har hjälpt oss säkra ett antal större uppdrag under det senaste året varför vi nu genomfört flera rekryteringar i syfte att tillföra ytterligare kapacitet och erfarenhet till teamet, säger Anders Elvinsson, Head of Valuation & Strategic Advisory, Cushman & Wakefield.

Annika Engströmer har lång och gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och tar sig nu an en ny roll som partner på Stockholmskontoret. Hon är auktoriserad fastighetsvärderare av Samhällsbyggarna och RICS.

Vincent Tidelund har anslutit till Göteborgskontoret som fastighetsvärderare. Han kommer närmast från en tjänst som fastighetsvärderare på Savills och är utbildad civilingenjör inom lantmäteri från Lunds Tekniska Högskola.

Carl Andersson har sedan hösten 2021 arbetat som part-time trainee inom teamet och har nu anställts på Stockholmskontoret som analytiker efter avslutade studier. Han är utbildad civilingenjör vid Lunds Tekniska Högskola inom lantmäteri med inriktning fastighetsekonomi.

Erik Huss stärker upp teamet i Stockholm i rollen som analytiker. Han är utbildad civilingenjör inom samhällsbyggnad med inriktning fastighetsekonomi från Kungliga Tekniska Högskolan och har bland annat erfarenhet från Caverion samt Valene.

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige