Image
Eva Landén, vd för Corem.
Eva Landén, vd för Corem. Bild: Corem

Corem säljer tomträtt i Stockholm

Transaktioner Corem säljer en tomträtt i Stockholm för 125 miljoner kronor.
Publicerad den 24 Oktober 2022

Corem har tecknat avtal om att sälja tomträtten till fastigheten Stockholm Konsumenten 3 för ett underliggande fastighetsvärde om 125 miljoner kronor.

Tomträtten, som är belägen i Älvsjö industriområde, har en uthyrningsbar area om 10 158 kvadratmeter och utgörs huvudsakligen av lokaler för industri/lager och kontor. Hyresvärdet uppgår till tolv miljoner kronor och den ekonomiska uthyrningsgraden uppgår till 90 procent.

Frånträde är planerat till den 30 november 2022.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige