Image
Eva Landén, vd för Corem.
Eva Landén, vd för Corem. Bild: Corem

Corem säljer tomträtt i Stockholm

Transaktioner Corem säljer en tomträtt i Stockholm för 125 miljoner kronor.
Publicerad den 24 Oktober 2022

Corem har tecknat avtal om att sälja tomträtten till fastigheten Stockholm Konsumenten 3 för ett underliggande fastighetsvärde om 125 miljoner kronor.

Tomträtten, som är belägen i Älvsjö industriområde, har en uthyrningsbar area om 10 158 kvadratmeter och utgörs huvudsakligen av lokaler för industri/lager och kontor. Hyresvärdet uppgår till tolv miljoner kronor och den ekonomiska uthyrningsgraden uppgår till 90 procent.

Frånträde är planerat till den 30 november 2022.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige