Image

Corem hyr ut 12 000 kvadratmeter i Arlandastad

Uthyrning Corem Property har tecknat ett hyresavtal med ST Aerospace om 12 000 kvadratmeter i fastigheten Märsta 15:7 i Arlandastad. Hyreskontraktet löper över fem år och har ett kontraktsvärde om cirka 63 miljoner kronor.
Publicerad den 11 Juli 2016
Annons
Image

ST Aerospace är verksamma och specialiserade inom reparationer av reservdelar till bland annat flygplansmotorer. Hyresavtalet, som omfattar hela byggnaden, innefattar en investering om cirka 18 miljoner kronor. Planerad inflytt är under det fjärde kvartalet 2016, då ST Aerospace lämnar sina nuvarande lokaler på Arlanda.

– Då hyresgästen bedriver en komplex verksamhet har det varit en intensiv process med många parametrar som ska stämma överens. Vi ser nu fram emot ett långt samarbete, och förhoppningsvis kan vi även hjälpa ST Aerospace att expandera i framtiden. Vi märker av en markant ökning av intresset för lager- och logistiklokaler i Arlandastad, ett område där Corem har cirka 50 000 kvadratmeter mark, säger Eva Landén, vd på Corem.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya heta aktörer till Vasakronan i Göteborg

Uthyrning Följer upp uthyrning till Uniqlo med två nya väletablerade retailers i Kompassen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY