Image
Lovisa Edström.
Lovisa Edström. Bild: Colliers

Colliers rekryterar ny marknadschef

Bolag Colliers rekryterar Lovisa Edström som ny marknadschef. Hon kommer närmast från Niam och ansluter i maj.
Publicerad den 29 April 2022

Lovisa Edström har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från en tjänst som Associate Marketing Coordinator på Niam. Dessförinnan har hon studerat ekonomi på Stockholms universitet.
– Vi har väldigt höga ambitioner och har inlett en spännande resa mot att bli en av fastighetsbranschens mest välansedda rådgivare och i detta arbete passar Lovisas bakgrund och kompetens perfekt för att fortsätta utvecklingen av vårt varumärke, säger Daniel Gorosch, vd för Colliers.
– Det känns oerhört spännande och ärofyllt att få ansluta till Colliers Sverige under pågående tillväxtresa. Som en global ledare inom fastighetsrådgivning besitter de enorm kompetens och nu är det dags för Colliers Sverige att ta ett kliv fram med ambitionen att leda branschen framåt, något jag ser fram emot att vara en del av, säger Lovisa Edström.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Telekomjätten stänger butik i centrala Göteborg

Uthyrning Släcker ner central butik och halverar sitt antal i centrala Göteborg.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige