Image
Colliers har rekryterat Sofie Babic till rollen som analytiker.
Colliers har rekryterat Sofie Babic till rollen som analytiker. Bild: Colliers

Colliers expanderar med ytterligare en analytiker

Bolag Colliers har rekryterat Sofie Babic till tjänsten som analytiker inom Capital Markets med placering i Stockholm.
Publicerad den 2 September 2021

Sofie har de senaste två åren arbetat med transaktion och uthyrning inom kontorssegmentet på Colliers i Sacramento, Kalifornien, och har även mäklarlicens i Kalifornien. Innan Sofie anslöt till Colliers studerade hon finans vid Sacramento State College of Business Administration.

Daniel Gorosch, vd och Head of Capital Markets på Colliers:
– Vi välkomnar Sofie till Colliers Sverige där vi ser att hennes internationella bakgrund och kompetens passar mycket väl in i vårt lagbygge när vi nu växlar upp vårt kunderbjudande inom transaktionsrådgivning.

Sofie Babic, Anlytiker Capital Markets på Colliers:
– Jag ser fram emot att arbeta på den svenska fastighetsmarknaden med fullt fokus på analys och transaktion. Jag är tacksam för möjligheten att ansluta till Colliers i Sverige och få bidra med mina erfarenheter inom rådgivning, både inom transaktion och uthyrning.

Colliers team inom Capital Markets består idag av 14 medarbetare med gedigen erfarenhet inom både köp- och säljrådgivning. Med fokus på att hjälpa kunder genom hela transaktionsprocessen genomför de transaktioner av enskilda kontors-, handels-, logistik- och bostadsfastigheter såväl som av hela portföljer.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Snabbväxande popsporten tar ny mark – konceptaktörer expanderar till fyra nya städer

Uthyrning Redo att öppna fyra nya anläggningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY