Image
Coeli avyttrar projekt omfattande ca 25 000 BTA bostäder samt förskola i centrala Enköping.
Coeli avyttrar projekt omfattande ca 25 000 BTA bostäder samt förskola i centrala Enköping. Bild: Coeli.

Coeli avyttrar projekt på 25 000 BTA i Enköping

Bolag Coeli avyttrar ett projekt omfattande cirka 25 000 BTA bostäder samt förskola i centrala Enköping.
Publicerad den 14 Januari 2021

Coeli avyttrar fastigheterna Enköping Lillsidan 6:1, 5:3 och 5:4 i centrala Enköping. Köpare är Sveaviken Bostad som kommer färdigställa projektet. Försäljningen är villkorat av att detaljplanen vinner laga kraft.

Fastigheterna har ett mycket attraktivt läge med närhet till Enköpings centrum och i direkt anslutning till en ny ICA butik.

– Coeli har utvecklat ett fantastiskt projekt i Enköping, i ett bra samarbete med kommunen. Vi är glada över att projektet nu övergår till en långsiktig och kvalitetsmedveten fastighetsutvecklare som färdigställer bostäderna. Det har varit viktigt för Coeli att hitta en fastighetsutvecklare som delar och kan genomföra Coelis och kommunens vision, säger Mikael Larsson, vd och grundare av Coeli, enligt ett pressmeddelande.

- Joakim Johansson
joakim@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stor våg av nya asiatiska investerare att vänta 2021

Sverige I takt med ökade vaccinationstal mot Covid-19 och lättade reserestriktioner väntas transaktioner med internationella investerare öka i Sverige under 2021. Joachim Svedberg, Acting Head of Capital Markets på Colliers, berättar för Fastighetssverige vilka nya investerare som tar sikte på Sverige, vilka segment och städer de intresserar sig för.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY