Image

Clas Ohlson till Vimpeln

Uthyrning Clas Ohlsons första butik i Alingsås öppnas i det kommande köpcentret Vimpeln.
Publicerad den 9 November 2012

Butiken blir 900 kvadratmeter.

– Vi har lockats dels av läget på orten och dels av den utbyggnad och utveckling som sker av Vimpeln köpcentrum, säger Bo Heyman, etableringschef på Clas Ohlson.

Bakom projektet Vimpeln står bröderna Ulf och Claes Melin, ägare till Ica Maxi Alingsås, som fångade tillfället då de 100 år gamla industrilokalerna intill blev lediga. Satsningen på köpcentret Vimpeln påbörjades för snart två år sedan och kommer att kunna erbjuda 20 000 kvadratmeter butiksyta då det står färdigt 2013.

– Clas Ohlson har stor betydelse för att locka besökare till Alingsås och kunder till köpcentrumet. Det är väldigt roligt att kunna hälsa en så stark aktör välkommen till Vimpeln, säger Ulf Melin, som tillsammans med sin bror Claes är initiativtagare till Vimpeln köpcentrum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige