Image

Clarion utsedd till bästa hotellkedja

Sverige Clarion Hotels har för andra gången i följd utsetts till Sveriges bästa hotellkedja i tävlingen Grand Travel Awards.
Publicerad den 18 Februari 2011
Bild: Clarion

Evenemanget arrangeras av affärs- och branschtidningen Travel News. 600 svenska resesäljare röstar fram vinnarna.

– Jag är stolt över att vår medvetna satsning återigen har gett resultat. Framgångsfaktorer har varit att skapa livsstilshotell och levande mötesplatser som är roligare att bo på än traditionella affärshotell och inte minst det fantastiska arbete som alla våra medarbetare gör för att leverera den bästa och mest personliga servicen, säger Katalin Paldeak, direktör för Clarion Hotels Norden.

Clarion har 20 hotell i Norden och öppnar Hotel Post i Göteborg och Hotel Arlanda Airport 2012, och Congress Malmö 2014.

Radisson Blu kom tvåa i omröstningen och Elite Hotels trea.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige