Image

Clarion Arlanda får utmärkelse

Event Clarion Hotel Arlanda har utsetts till “Scandinavian Hotel of the Year 2013” vid den årliga hotellkonferensen Hotcop.
Publicerad den 3 Juni 2013

Hotcop Awards uppmärksammar och hedrar spännande hotellkoncept på marknaden samt vill lyfta fram förebilder inom den nordiska hotellbranschen. Dessa förebilder ska stå för nya idéer och sätta ett nytt perspektiv på hur man skapar och driver hotell. I år var första gången som Hotcop genom Nordic Hotel Consulting och Media Estate, delade ut priset Scandinavian Hotel of the Year 2013.

- Det känns härligt att vi lyckas få det här priset efter bara sju månader i drift. Vi vet alla att det är mycket som ska klaffa med ett nyöppnat hotell, och att vi redan nu lyckats göra avtryck inom hotelbranschen känns stort. Jag och min fantastiska personal är tävlingsmänniskor och vi sporras givetvis av detta pris. Nyligen fick vi även fira att vi vann Congrex stora konferenspris 2013 som ”Årets Uppstickare”, säger Johan Svensson, vd på Clarion Hotel Arlanda Airport.

Clarion Hotel Arlanda Airport slog upp portarna den 1 november 2012 och är en plats för möte, konferens, event, kongress och upplevelser i en internationell miljö. Swedavia är ägare av fastigheten, som är byggd av NCC. Aros Arkitekter, numera Sweco, och Anders Björkén från Björkén Architects står bakom idé, ritning och inredning. En bred bro, Sky Bridge, binder samman hotellet med Sky City.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige