Image
Christina Hambäck.
Christina Hambäck. Bild: Niclas Liedberg, Pixprovider

Christina Hambäck blir ny vd för Qarlbo Property

Bolag Christina Hambäck lämnar Ica Fastigheter för att bli ny vd för Qarlbo Property.
Publicerad den 28 Augusti 2023

Christina Hambäck har mer än 20 års erfarenhet med bakgrund från en rad aktörer på fastighets- och investeringsmarknaden och har haft ledande befattningar sedan 2011. I dag är Christina Hambäck ansvarig för strategi, projektutveckling och transaktioner på Ica Fastigheter.
– För oss med fastigheter och projekt inom flera spännande områden är det värdefullt att få tillgång till Christinas breda kompetens och erfarenheter. Vi ser fram emot att få arbeta med Christina som också kommer att bidra med energi och engagemang", säger Mats Hederos, styrelseordförande i Qarlbo Property sedan drygt ett år tillbaka och tidigare bland annat vd i AMF Fastigheter.

Qarlbo Property har ambitionen att växa genom förvärv och projektutveckling. Bolaget äger och utvecklar fastigheter för kultur-, nöjes-, restaurang- och hotellverksamhet på Djurgården i Stockholm. I portföljen finns även bostadsfastigheter i Stockholm och fastigheter för seniorboende.
– Det ska bli väldigt roligt och stimulerande att få bidra till Qarlbo Properties tillväxtresa. Det är ett litet spännande bolag med en intressant mix av fastigheter och kommande projekt. Jag hoppas kunna bidra med mitt engagemang och med min erfarenhet, säger Christina Hambäck.

Christina Hambäck tillträder som vd för Qarlbo Property senast under våren 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige