Image

CBRE rekryterar två

Bolag CBRE Asset Services har ytterligare förstärkt teamet under hösten och anställt Malin Biehl och Tanja Klinge.
Publicerad den 30 November 2017

Malin Biehl har lång erfarenhet från förvaltning och är anställd som Head of Property Management på Asset Services. Hon kommer närmast från Ica Fastigheter där hon arbetat som Asset Manager med ansvaret över att utveckla egenägda fastigheter. Innan dess arbetade hon med Business Development på Savills.

Tanja Klinge kommer närmast från Adtoma där hon arbetat som CFO med en gedigen erfarenhet inom fondrapportering. Hon arbetar som Fund Reporting Manager på Asset Services och hennes bakgrund och kompetens förstärker ekonomiteamet ytterligare.

– Vi fortsätter att utveckla vår förvaltningsverksamhet genom att rekrytera erfarna och drivande konsulter. Det är med stor glädje vi hälsar Malin och Tanja välkomna till CBRE, säger Patrik Kallenvret, vd på CBRE i Sverige.

- Det är en jättespännande resa som CBRE Asset Services gör just nu och jag känner verkligen att jag har fått ett stort förtroende från ledningen att bygga ett konkurrensmässigt team inom förvaltningen, säger Malin Biehl.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige