Image
Hede padelcenter.
Hede padelcenter. Bild: Castellum

Castellum uppför Kungsbackas första padelcenter

Uthyrning Castellum har tecknat tioårigt hyresavtal med Hede Padelcenter avseende en byggnad för ett nytt padelcenter i Kungsbacka. Efter om- och tillbyggnad av Castellums fastighet på Faktorvägen 1 kommer byggnaden bli cirka 7 500 kvadratmeter. Byggstart är planerad till februari. Invigningen av det nya padelcentret beräknas ske hösten 2020.
Publicerad den 7 Februari 2020
Annons
Image

Hede Padelcenter är ett nystartat bolag som genom sin etablering på Faktorvägen 1 öppnar Kungsbackas första padelcenter längs med infarten till Kungsbacka.
– Vi är väldigt glada att få utveckla ett av Nordens bästa padelcenter tillsammans med Castellum. Det har länge funnits ett sug efter padel i Kungsbacka och nu äntligen kommer vi kunna erbjuda invånarna ett center i absolut toppklass. Hede Padelcenter kommer vara så mycket mer än bara ett "padelcenter", säger Niklas Öberg, delägare Hede Padelcenter.
– Det är glädjande att kunna hälsa Hede Padelcenter välkomna som hyresgäster till oss. Deras verksamhet blir ett välkommet tillskott till området och till Kungsbacka, säger Stefan Vilhelmsson, affärsområdeschef på Region Väst i Castellum.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY