Image
Castellums Uppsala Lighthouse.
Castellums Uppsala Lighthouse. Bild: Castellum

Castellum tecknar avtal i Främre Boländerna

Uthyrning Intresset för att etablera sig i företagskvarteret Främre Boländerna är stort och redan nu har Castellum tecknat avtal med en framtida hyresgäst.
Publicerad den 21 September 2022
Annons
Image

Främre Boländerna är tänkt att bli Uppsalas nya, centrala etableringsområde för innovationsföretag. Här kommer Castellum skapa hållbara arbetsplatser för företag inom Life science, innovation och Tech. Redan nu är första hyresgästen till Uppsala Lighthouse klar, det blir Heat Restauranger som flyttar in på bottenplan.

– Det känns jätteroligt att ha hittat ett samarbete med en väldigt duktig restaurangentreprenör, det är viktigt att vi bäddar för bra service i området och det här är ett steg i rätt riktning, säger Theresa Söderlund, projektuthyrare vid Castellum i Uppsala.

– Vi är mycket glada över att redan i en tidig fas ha hittat ett samarbete med Castellum gällande Främre Boländerna. Området har extremt stor potential med sitt fantastiska läge och vi ser fram emot att kunna erbjuda vår hemlagade lunch till hyresgäster och besökare i området. Vi ser mycket fram emot att ta emot de första gästerna om ett par år på Heat Uppsala Lighthouse, säger Jesper Hofmann, vd på Heat Restauranger.

Detaljplanen för första etappen av Främre Boländerna har vunnit laga kraft. Preliminär inflytt beräknas till år 2025.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Botryggs utmanande läge – pausar tre projekt i storstäderna

Bygg/Arkitektur På grund av det rådande marknadsläget har Botrygg tagit beslut om att pausa nyproduktion i Göteborg och Stockholm. För Fastighetssverige berättar vd:n Adam Cocozza om bakgrunden till beslutet, de utmanande faktorerna som tynger verksamheten och vad som krävs för att projektstarterna ska kunna komma igång igen under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige