Image

Brostaden hyr ut i Bromma

Uthyrning Brostaden har tecknat ett hyresavtal med Visma Esscom AB avseende 2 600 kvadratmeter i Mariehäll, Bromma.
Publicerad den 12 Maj 2014

Den aktuella fastigheten ligger på Gårdsfogdevägen 5 i Mariehäll, i direkt anslutning till Bromma Blocks och Bromma flygplats samt att den framväxande tvärbanans nya hållplats utanför dörren ger ytterligare ökad tillgänglighet.

Visma Esscom finns på 25 orter från norr till söder och erbjuder rikstäckande service och installationer av avancerade utrustningar inom elektronik och IT. De kommer att hyra hela bottenvåningen på 2 600 kvadratmeter där de kommer ha cirka 110 arbetsplatser, service och lager.

- Vi är glada att välkomna Visma Esscom som hyresgäster till Brostaden. Just nu finns ett stort intresse för lokaler i Mariehäll och de företag som väljer att etablera sig där hamnar i ett spännande område som genomgår stadsförnyelse, säger Anders Nilsson, vd på Brostaden.

Inflyttning är planerad till december.

- Vi ser fram emot att flytta in i Brostadens fastighet. Den nya lokalen blir anpassad till vår verksamhet och den blir en viktig komponent när vi framåt ska vidareutveckla våra tjänster inom installation, teknisk service och drift. Fastigheten ligger dessutom geografiskt mycket väl placerad för oss, både vad gäller logistik och områdets karaktär, säger Henrik Archenholtz, vd för Visma Esscom AB.

Brostaden är ett dotterbolag till börsnoterade Castellum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige