Image

Brödspecialist till Liljeholmstorget

Uthyrning Citycon hyr ut till brödspecialisten Gateau i Liljeholmstorget Galleria.
Publicerad den 25 Juni 2014

Liljeholmstorget Galleria har sedan länge satsat på ett brett utbud av mat och dryck. Nu utökar man med Gateau, brödbutiken med kvalitetsbröd efter franska recept med stenugnsbakat surdegsbröd och långa liggtider. Butiken, som även säljer kaffebröd och tårtor på franskt vis, öppnar den 28 augusti och kommer att hålla öppet alla dagar i veckan.

– Vi möter en ökad efterfrågan på dagsfärskt hantverksbakat surdegsbröd och planerar därför att öppna flera nya butiker under året. Liljeholmstorget har ett bra läge i Stockholm med en mycket stark närmarknad vilket gör det till ett attraktivt läge för Gateau. Vi vet att det redan idag finns en stor efterfrågan på våra bröd bland besökarna i gallerian och vi är därför väldigt glada att från slutet av augusti kunna erbjuda vårt fulla sortiment via en egen butik, berättar Peter Rydja, vd på Gateau.

– Vi vet att många boende i området har efterfrågat en riktigt bra brödbutik, och vi är glada att det blev just Gateau med deras goda utbud som öppnar hos oss på Liljeholmstorget Galleria. Med Gateau på plats stärker vi verkligen upp gallerians kvalitetssortiment inom mat, säger Magnus Bergman, områdeschef på Citycon som äger Liljeholmstorget Galleria.

Liljeholmstorget Galleria har tre våningar med 90 butiker, caféer och restauranger.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige