Image

Brinova säljer i Klövern och köper i Fabege

Bolag Brinova säljer aktier i Klövern till ett värde om cirka 158 miljoner kronor. Samtidigt köper men för cirka 75 miljoner kronor i Fabege.
Publicerad den 31 Maj 2012

Brinova har sålt 6 850 000 B-aktier i Klövern till en kurs om 23,10 kronor och ett totalt belopp om cirka 158 miljoner kronor. Brinova innehar efter förändringen 3 405 190 stamaktier i Klövern motsvarande 2,04 procent av registrerade stamaktier.

Samtidigt köper Brinova 1 400 000 B-aktier i Fabege till en kurs om 53,25 kronor och ett totalt belopp om cirka 75 miljoner kronor. Brinova innehar efter förändringen 24 691 092 B-aktier i Fabege motsvarande 14,93 procent av registrerade aktier.

Ämnen

Brinova på Branschguiden

Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige.
Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget aktivt valt att verka. Värden skapas genom selektiva förvärv, effektiv fastighetsutveckling och en aktiv förvaltning.
Ett starkt kassaflöde medger möjliggör en fortsatt utveckling av verksamheten.
Brinovas B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och handlas på Small Cap-l...

Läs mer om Brinova på Branschguiden

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Saxborn: "Castellums aktieägare sitter i en guldsits"

Bolag Castellum redovisade en oväntat stark nettouthyrning under avslutningen av 2020 och vd:n Henrik Saxborn tycker det vittnar om en stor motståndskraft på den nordiska kontorsmarknaden. För Fastighetssverige berättar han mer om bolagets starka bokslut, hur han ser på konkurrensen kring Entra och varför Castellums aktieägare är i ett guldläge oavsett om Entra-affären slutförs eller inte.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY