Image
Sandra Elstig blir affärsutvecklare för satsning inom bostadssegmentet.
Sandra Elstig blir affärsutvecklare för satsning inom bostadssegmentet. Bild: Bonnier Fastigheter

Bonnier Fastigheter rekryterar affärsutvecklare från NCC

Karriär Bonnier Fastigheter har ambitionen att fortsätta växa och utöka sin portfölj inom Bostad. Anställningen av Sandra Elstig är ett steg i rätt riktning för att uppnå detta mål.
Publicerad den 21 April 2023

Bonnier Fastigheter har rekryterat Sandra Elstig till rollen som Affärsutvecklare Bostad. Elstig ansluter till företaget med erfarenhet inom fastighetsutveckling.

– Vi är mycket glada över att välkomna Sandra Elstig till Bonnier Fastigheter. Hennes erfarenhet och expertis kommer att spela en avgörande roll i vår tillväxtstrategi, säger Camilo Bossi, Affärsområdeschef Bostad.

Sandra Elstig kommer att arbeta med att utveckla bostadsprojekt inom Bonnier Fastigheters portfölj och bidra till att förverkliga företagets vision att skapa hållbara och moderna bostäder.

– I vår verksamhet är det avgörande att ha talanger som kan bidra till att driva vår tillväxt och effektivitet. Sandra bidrar till detta på ett bra sätt, säger Tomas Hermansson, vd Bonnier Fastigheter.

Elstig är byggnadsingenjör från KTH och har tidigare arbetat på NCC.

– Jag har aktivt sökt mig till ett företag med ambition om en häftig tillväxtresa med fokus på att skapa ett långsiktig förvaltande av attraktiva hyresbostäder. Långsiktigheten för mig blir synonym med ett ansvarstagande av samhället vi bor och agerar i. Jag ser fram emot att tillsammans med Camilo fortsätta denna satsning inom bostadssegmentet, säger Sandra Elstig.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige