Image

Besqab tillträder fastighet i Solna

Bostäder Besqab har nu tillträtt fastigheten Charlottenburg 11 i stadsdelen Råsunda på Solnavägen. Detaljplanen har vunnit laga kraft och försäljningen av lägenheter startar söndagen den 15 februari 2015.
Publicerad den 4 Februari 2015

- Vi är mycket glada att tillträda fastigheten och öppna försäljningen för ett så attraktivt projekt, säger Lotta Niland, regionchef på Besqab. Bostäderna har ett fantastiskt läge i anrika kvarter med närhet till både Solna centrum, parkområden och bra kommunikationer.

- Solna har höga ambitioner för sitt bostadsbyggande och det är spännande att få vara en del av den utvecklingen, tillägger Lotta Niland.

Fastigheten kommer att rymma 129 lägenheter.

Förvärvet har kommunicerats tidigare. Säljare är Niam.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Niam AB på Branschguiden

Niam är norra Europas ledande fondförvaltare inom fastighetsinvesteringar och erbjuder finansiella investerare möjlighet att investera på de Nordiska marknaderna genom sina fonder. Företaget grundades 1998 och har sedan dess förvaltat fastigheter omfattande mer än 11 miljoner och realiserat fastigheter för över €7 miljoner. Niam har fler än 70 anställda och kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxembourg.

Läs mer om Niam AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY