Image
Anna Bellman och Lennart Weiss leder Stora Bostadsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 20 februari.
Anna Bellman och Lennart Weiss leder Stora Bostadsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 20 februari.

Bellman och Weiss leder Stora Bostadsdagen

Stora Bostadsdagen Vart är bostadsmarknaden på väg? På det högaktuella seminariet Stora Bostadsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 20 februari diskuteras bostadsmarknaden ur ett flertal olika aspekter. Moderator för dagen är Anna Bellman, som vid sin sida har bostadsmarknadsdebattören Lennart Weiss från Veidekke som sidekick/expertkommentator.
Publicerad den 29 November 2018

Fastighetssverige genomförde den första upplagan av Stora Bostadsdagen i februari 2018. Eventet var mycket välbesökt och uppskattat och när det nu genomförs för andra gången flyttar det till Spegelsalen på Grand Hotel i Stockholm.

Bostadsmarknaden har efter många års oavbruten uppgång svalnat av betänkligt på senare tid. Nyproduktionsmarknaden är inte alls lika het och bostadsutvecklarna går kräftgång på börsen. Samtidigt är bostadsbristen stor och det är i många fall hopplöst för ungdomar och utrikes födda att ta sig in på bostadsmarknaden.

Stora Bostadsdagen 2018 blir ett fullspäckad dag om läget och framtiden på bostadsmarknaden, ränteutvecklingen och nya trender och lösningar som vi kan komma att se mer av i framtiden.

Anna Bellman, en av landets mest eftertraktade moderatorer leder dagen. Hon har arbetat som journalist inom radio och tv, och var under flera år marknads- och kommunikationschef på Capgemini, ett av världens största it- och managementkonsultföretag. Hon har också grundat en kommunikationsbyrå som bland annat hjälpte kunderna med strategiska kommunikationsfrågor.

Lennart Weiss, av många i branschen betraktad som förstavalet som bostadsminister, är sidekick och expertkommentator.

Du anmäler dig till seminariet här. Nu kan ni utnyttja vårt BOKA TIDIGT-erbjudande och anmäla fyra personer och bara betala för tre.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 12 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Årets mötesplats med 100% fokus på bostadsfastigheter!
Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i det nya politiska klimatet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:https://fastighetssverige.se/Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige