Image

Basale rekryterar från Locum

Karriär Basale anställer Kristina Danielsson som förvaltare och uppdragsansvarig för Fortin-portföljen, som är Basales största uppdrag. Hon kommer närmast från Locum.
Publicerad den 4 Maj 2011

Danielsson tillträder sin nya tjänst 1 juni. Hon kommer närmast från Locum där hon är förvaltare för ett av Sveriges största sjukhus. Hon har tidigare jobbat som förvaltare på NCM Development. Hon är ekonom med inriktning på fastighetsekonomi.

I sin roll på Basale får hon ansvar för att samordna förvaltningen av Fortin-portföljen som omfattar cirka 200 000 kvadratmeter.

- Basale verkar vara ett spännande företag med en optimistisk framtidssyn. Det känns verkligen helt rätt för mig att börja på Basale och att få ta mig an ett så intressant uppdrag som Fortin-portföljen, säger Kristina Danielsson.

- Vi är väldigt glada att Kristina har valt Basale som sitt nästa steg i sin personliga utveckling. Det visar att vi är ett företag som kan locka unga lovande akademiker att vara med på vår utvecklingsresa. Det är ytterligare en pusselbit i vårt mål att förvalta 800 000 kvadratmeter år 2015, säger Jimmy Axdorff, vd för Basale.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige