Image
Anläggningen i Göteborg blir den sjätte i sitt slag.
Anläggningen i Göteborg blir den sjätte i sitt slag. Bild: Balder

Balder gör plats för gamingcenter – mitt på Avenyn

Uthyrning Med fler än 200 platser, mängder av spel, mat och dryck samt alltid närvarande vuxna tar Inferno Online plats på Göteborgs paradgata. Under torsdagen invigs de nyrenoverade lokalerna som ska bli en social och trygg samlingsplats för dator- och tv-spelande barn, ungdomar och vuxna.
Publicerad den 16 Mars 2023

Den 16 mars öppnas dörrarna till Göteborgs första gamingcenter – Inferno Online. Till de nyrenoverade och konceptualiserade lokalerna på Kungsportsavenyn 26 är gamers i alla åldrar välkomna att umgås och spela såväl nya som gamla klassiker online.

Anläggningen i Göteborg blir den sjätte i sitt slag i Sverige och Inferno Onlines första utanför Stockholm och Malmö. Gamingcentret på Avenyn är det näst största av kedjans sex anläggningar och den mest kompletta menar vd:n Viktor Ekberg.

– Det har alltid varit självklart att etablera oss i Göteborg men rätt läge är väldigt viktigt för oss och det var först i kontakten med Balder och lokalen på Avenyn som vi kände att vi hittat rätt. Vi har tagit det bästa från våra andra anläggningar för att kunna erbjuda besökarna det allra bästa under ett och samma tak här i Göteborg, säger Viktor Ekberg, vd på Inferno Online.

Lokalerna ägs av Fastighets AB Balder och tillsammans har parterna utvecklat och anpassat lokalerna efter verksamhetens behov för att göra dem till en naturlig och välkomnande destination i stan.

– Inferno Online ligger helt rätt i tiden och erbjuder något som tilltalar många men som fram tills nu har saknats i Göteborg. Läget på Avenyn är perfekt och jag är övertygad att gamingcentret kommer locka nya målgrupper och fler till stadens paradgata. Vi är mycket glada för det fina samarbetet med Inferno och ser fram emot att följa deras resa, säger Kevin Holgersson, regionchef för kommersiella fastigheter på Balder.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige