Image
Rutger Arnhult föreslås bli ny ordförande för Castellum.
Rutger Arnhult föreslås bli ny ordförande för Castellum. Bild: Klövern

Arnhult föreslås bli ordförande i Castellum – lämnar Klövern

Bolag En oenig valberedning föreslår Rutger Arnhult som ny ordförande för Castellum. I samband med detta lämnar Arnhult vd-posten på Klövern och styrelsen i Corem.
Publicerad den 29 December 2020

Valberedningen i Castellum föreslår Rutger Arnhult som styrelseordförande i Castellum. Rutger Arnhult har informerat valberedningen om att han kommer att sluta som verkställande direktör i Klövern samt att han kommer lämna styrelsen i Klövern och Corem Property Group.

Valberedningens förslag avseende styrelseordförande i Castellum framläggs av en majoritet av valberedningens ledamöter. Valberedningsledamöterna Vincent Fokke, representerande Stichting Pensioenfonds ABP, och Charlotte Strömberg, styrelseordförande i Castellum, har förklarat att de inte står bakom detta förslag och har reserverat sig emot förslaget.

Rutger Arnhult kommer att lämna sin befattning som vd på Klövern senast den 25 mars 2021. Klöverns styrelse inleder nu en rekryteringsprocess av ny vd. Rutger Arnhult har varit vd för Klövern sedan den 1 januari 2012.

Rutger Arnhult har idag även meddelat Klöverns styrelse och valberedning att han avser att lämna Klöverns styrelse den 25 mars 2021 och att han inte står till förfogande för omval till styrelsen i Klövern.

Han har även meddelat valberedningen i Corem att han avser att lämna styrelsen i Corem Property Group från den 25 mars 2021 och att han inte står till förfogande för omval till styrelsen i Corem.

Rutger Arnhult är största ägare i både Castellum, Klövern och Corem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY