Image
Juryn i Årets Unga Fastighetskvinna består av tre av branschens tyngsta profiler: Biljana Pehrsson, Kristina Alvendal och Caroline Arehult.
Juryn i Årets Unga Fastighetskvinna består av tre av branschens tyngsta profiler: Biljana Pehrsson, Kristina Alvendal och Caroline Arehult. Bild: Castellum/Alvendal AB/Akademiska Hus

Årets Unga Fastighetskvinna: Dags att nominera

Fastighetskvinnan Nu kan du nominera din favorit till Fastighetssveriges uppskattade utmärkelse Årets Unga Fastighetskvinna. Vinnaren koras på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 8 september.
Publicerad den 6 April 2022

För nionde året genomförs Årets Unga Fastighetskvinna, som premierar unga kvinnor i och kring fastighetsbranschen.

Utmärkelsen går till en kvinna, max 35 år (född 1987 eller senare) som verkar i eller kring fastighetsbranschen. Vinnaren antar gärna utmaningar, är en god förebild och har förutsättningar att bli en framtida ledare inom branschen.

Vi antar att du känner några som passar in på beskrivningen ovan? Eller kanske passar den in på dig själv? Du läser mer om utmärkelsen och hittar nomineringslänken här.

Juryn för Årets Unga Fastighetskvinna består av stadsbyggnadsexperten Kristina Alvendal (ordf), Biljana Pehrsson, fd vd för Kungsleden och Caroline Arehult, vd för Akademiska Hus.

Kristina Alvendal har varit med i juryn sedan starten 2014.
– Det är nu nionde gången som priset delas ut. Varje år ser vi vilken betydelse en utmärkelse som denna har. Både för dem som blir nominerade och självklart för finalisterna, men också för unga kvinnor i fastighetsbranschen mer generellt. Vi människor blir peppade av att få veta att vi gör och har gjort något bra. Ännu mer peppande är att få veta att man är någons förebild. Det är också det vi i juryn letar efter: Unga kvinnor i branschen som redan gjort ett professionellt avtryck, är en god förebild och som inspirerar andra. Jag ser verkligen fram emot att få ta del av alla nomineringar och sedan efter många möten och intervjuer kora årets vinnare, säger Kristina Alvendal.

Juryn utser tre finalister som bjuds in till seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 8 september där prisutdelningen äger rum.

Förra året vann Sofia Folstad, SBS och året innan Alexandra Lövgren, som då var chef för strategisk analys på Newsec.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige