Image

Alexandra Lövgren – Årets Unga Fastighetskvinna!

Fastighetskvinnan Årets Unga Fastighetskvinna 2020 är utsedd. Vinnaren är – Alexandra Lövgren, 28, Head of Strategic Analysis på Newsec.
Publicerad den 14 Oktober 2020
Årets Unga Fastighetskvinna 2020 Alexandra Lövgren, Newsec, tillsammans med juryn Kristina Alvendal och Biljana Pehrsson samt finalisterna Ina Djurestål, Skanska Sverige, och Jessika Jonsson, Areim. Bild: Axel Ohlsson
Årets Unga Fastighetskvinna 2020 Alexandra Lövgren, Newsec, tillsammans med juryn Kristina Alvendal och Biljana Pehrsson samt finalisterna Ina Djurestål, Skanska Sverige, och Jessika Jonsson, Areim.

Priset delades ut på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm på onsdagen.
– Det känns helt fantastiskt, jätteroligt, säger Alexandra Lövgren.
Genom prissponsorn Mgruppen får Alexandra Lövgren nu välja en ledarskapsutbildning till ett värde om upp till 100 000 kronor.
– Jag ser verkligen fram emot det, säger hon.

Andrapristagarna i årets upplaga av Årets Unga Fastighetskvinna blev Areims Jessika Jonsson och Skanskas Ina Djurestål.

Juryn, bestående av Kristina Alvendal (ordf), Biljana Pehrsson och Kerstin Lindberg Göransson ger följande motivering:
"Årets Unga Fastighetskvinna är mycket resultatorienterad. Det är också en av hennes framgångsfaktorer. Att vänta på sin tur är kanske inte det första vi tänker på när vi tänker på henne. Istället har hon målmedvetet drivit sin verksamhet framåt tillsammans med sina medarbetare. Hon har även tidigt varit tydlig med var i organisationen hon hör hemma. Under hennes ledarskap har omsättningen även trefaldigats. Att bli den yngsta partnern i bolagets historia ter sig självklart för henne. Årets Unga Fastighetskvinna är Alexandra Lövgren, Head of Strategic Analysis på Newsec."

Alexandra Lövgren, är ansvarig för Newsecs avdelning för strategisk analys, som dels producerar marknadsrapporter som Newsec Property Outlook och även tar fram mer skräddarsydda analyser och strategiunderlag åt bland annat fastighetsägare och kommuner. Hon har arbetat för Newsec sedan 2014. Läs mer om henne i vår bakgrundsintervju här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige