Image

Årets kvinnliga förebild utsedd

TÄVLING Årets kvinnliga förebild i fastighetsbranschen 2008 är utsedd. Fastighetsägarna Stockholm delade ut priset under en ceremoni på Stockholm Business Arena. Priset går till Charlotte Strömberg, vd för Jones Lang LaSalle Norden.
Publicerad den 17 September 2008

Charlotte Strömberg är 49 år och har tidigare varit chef för Investment Banking på Carnegie samt har erfarenhet som ledamot i styrelserna för fjärde AP-fonden, Gant Company AB samt fullmäktige i Stockholms Handelskammare.

Juryns motivering lyder:

- Charlotte Strömberg har på kort tid etablerat sig som en naturlig och synlig företrädare för fastighetsbranschen i skilda sammanhang. Hennes kompetens i och intresse för viktiga fastighetsrelaterade frågor är oomtvistat. Hennes engagemang utanför branschen bidrar dels till att markera fastighetsbranschens centrala roll för samhällsutvecklingen, dels till att synliggöra fastighetsbranschen som en attraktiv del av arbetsmarknaden.

Det är femte gången som utmärkelsen delas ut till en kvinna som har ett genuint engagemang för fastighetsfrågor samt värnar om branschens anseende och arbetar för dess utveckling.

Priset är en resa för 15 000 kronor till valfri ort.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige