Image
Caroline Temse.
Caroline Temse. Bild: Areim

Areim rekryterar finanschef

Karriär Areim fortsätter att växa på den nordiska marknaden och har rekryterat Caroline Temse som Head of Financing. Hon har 20 års erfarenhet inom fastigheter och finans, varav 15 år inom fastighetssektorn på SEB.
Publicerad den 22 Juni 2021

Caroline Temse har 20 års erfarenhet inom fastigheter och finans och kommer senast från en tjänst som tf finansansvarig på Atrium Ljungberg. Dessförinnan arbetade hon i olika roller inom fastighetssektorn på SEB under 15 års tid, senast som kundansvarig inom divisionen Large Corporates & Financial.

– Det känns spännande att byta sida från bank- och finanssidan till investerarsidan. Areim är en professionell och väletablerad fastighetsägare och fondförvaltare med bra track-record, starka bakomliggande investerare och inte minst en driven och kompetent organisation. Jag ser fram emot att lära känna och arbeta tillsammans med mina nya kollegor på Areim. Med min erfarenhet från bank och finans hoppas jag också kunna tillföra ny kompetens och nya infallsvinklar till teamet, säger Caroline Temse, som ansluter till Areim efter sommaren.

– Vi befinner oss på en spännande resa och för att fortsätta vår utveckling krävs det att vi har rätt människor med oss, som delar vår vision, bidrar till vår unika kultur och utvecklas med oss. Jag ser fram emot att välkomna Caroline efter sommaren och är säker på att hon kommer att tillföra både erfarenhet, kompetens och nya perspektiv till teamet, säger Therese Rattik, vd på Areim.

Areim består idag av 62 anställda i Sverige, Finland, Norge och Storbritannien.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige