Image
Peter Frische.
Peter Frische. Bild: Areim

Areim öppnar kontor i Danmark

Bolag Areim fortsätter att växa i Norden och öppnar nu kontor i Köpenhamn. Peter Frische har rekryterats till den nya rollen som Head of Denmark och kommer att ansvara för Areims verksamhet i Danmark. Peter började på Areim den 3 januari.
Publicerad den 13 Januari 2022

Peter Frische kommer med mer än 25 års erfarenhet på den danska fastighetsmarknaden, senast som Associated Partner på EY. Han har tidigare erfarenhet från företag som Industriens Pension, Norrporten och Sadolin & Albæk A/S. Peter Frische kommer att leda den danska verksamheten från det nyöppnade kontoret i Köpenhamn.
– Jag är väldigt glad över att ansluta till Areim i denna nya roll. Jag har arbetat med fastigheter och investeringar på den danska marknaden i över 25 år, både som chef för fastighetsinvesteringar för institutionella investerare, som partner i Real Estate Corporate Finance och som konsult. Jag hoppas kunna bidra med en ökad förståelse för den danska fastighetsmarknaden utifrån min erfarenhet i branschen. Jag ser verkligen fram emot att öppna upp vårt kontor i Köpenhamn och att vara med och bygga upp vår danska affärsplattform, säger Peter Frische, Head of Denmark på Areim.

Areim har i dag cirka 75 anställda som arbetar i Stockholm, Helsingfors, Oslo, London och Köpenhamn.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det finns ett starkt intresse på kontorsmarknaden"

Bygg/Arkitektur Sveriges högsta kontorshus Citygate i Göteborg har nått sina 144 meter på höjden och nu är det insidan som ska färdigställas det närmaste året. Hittills har Skanska hyrt ut drygt 30 procent av den väldiga skrapan men den siffran kommer snabbt att stiga, det berättar Skanskas marknadschef Mats Dynevik för Fastighetssverige. Här berättar han mer om den höga efterfrågan på nyproducerade kontor och hur uthyrningsmarknaden snabbt blivit bättre efter sommaren 2021.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY