Image

Anrik Göteborgsfastighet såld

TRANSAKTIONER Fastighetsbolaget Vestia AB har köpt en kontorsfastighet i centrala Göteborg. Köpeskillingen uppgår till cirka 35 miljoner kronor. Säljare är familjen Samuelsson och rågivare i försäljningen var Warberg & Partners.
Publicerad den 12 December 2008

Den 900 kvadratmeter stora kontorsfastigheten Lorensberg 10:4 på Viktor Rydbergsgatan i centrala Göteborg byggdes 1917 och var från början privatbostad åt konsul Fredrik Forsberg med familj. De senaste 30 åren har den dock använts som kontor, senast för Samuelssons inredningar som även ägde fastigheten. Fastigheten har även använts som bostad åt skeppsredarfamiljen Broström.

Jörgen Warberg, Warberg & Partners, fick uppdraget att sälja fastigheten för tre månader sedan, och konstaterar nöjt att han lyckats med detta.
- Det känns kul att det går att göra affärer även i dåliga tider. Men det är viktigt att man har goda internationella kontakter, säger Jörgen Warberg till Fastighetssverige.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mariette Hilmersson: "Willhem ska fortsätta spela som ett lag"

Bolag Willhem ska samlas, hitta riktningen framåt och utveckla affärsidén. Det säger vd Mariette Hilmersson till Fastighetssverige efter att de nu inrättat en ny position i ledningsgruppen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige