Image
Åsa Wikensten är ny på Indoor Energy.
Åsa Wikensten är ny på Indoor Energy. Bild: Indoor Energy

Ann Wingård ny försäljningschef på Indoor Energy

Bolag Indoor Energy, experter inom energioptimering och service i fastigheter, förstärker nu koncernledningen ytterligare med en person i form av Ann Wingård som koncernens försäljningschef. Rollen är en helt nyinrättad funktion på koncernnivå, och ett led i bolagets strategi att rusta för fortsatt expansion.
Publicerad den 8 Januari 2024

Ann Wingård har många års erfarenhet av olika försäljningschefsroller från både kund- och leverantörsledet i en rad olika branscher, ofta i tillväxtbolag där behovet av att skapa struktur och en fungerande strategi varit i fokus. Hon kommer närmast från en roll som affärsområdeschef med ansvar för datacenter hos Coromatic. Tidigare arbetsgivare inkluderar Conapto, Sungard, Anticimex och Teleperformance. Ann Wingårds uppdrag hos Indoor Energy blir nu att vidareutveckla serviceaffären och därigenom öka kundvärdet genom att strukturera, paketera och professionalisera bolagets erbjudande till marknaden.

– Indoor Energy är i en spännande tillväxtfas och bolagets inriktning på att energieffektivisera fastighetsbranschen är ju ett område som just nu ligger väldigt högt på agendan för de flesta fastighetsbolag, men också för hela samhället. Jag ser väldigt mycket fram emot att få bidra till den utvecklingen och till ett ökat kundvärde för Indoor Energys kunder, kommenterar Ann Wingård.

Indoor Energy har haft en kraftig tillväxtresa där bolagets medarbetarstyrka har tiofaldigats de senaste tio åren. Mot bakgrund av det fortsatt stora behovet av att minska energiåtgången för fastighetsbranschen baserat både på nya EU-krav och för att minska kostnader och klimatavtryck, finns just nu ingen avmattning i efterfrågan.

– Ann Wingård har en väldokumenterad försäljningserfarenhet av hela den tekniska livscykeln i en anläggning från rådgivning och service till stora byggnationer. Hennes kompetensprofil är en perfekt mix av att ha ett brinnande engagemang för kundupplevelsen i kombination med stor teknisk förståelse, säger Åsa Wikensten, koncernchef på Indoor Energy.

Ann Wingård börjar sin tjänst hos Indoor Energy den 8 januari 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige