Image
Andreas Bonnier blir ny vd för Quartiers Properties.
Andreas Bonnier blir ny vd för Quartiers Properties. Bild: Quartiers Properties

Andreas Bonnier ny vd för Quartiers Properties

Karriär Quartiers Properties meddelar att Andreas Bonnier, medgrundare till bolaget och erfaren inom internationellt företagande, har utsetts till ny verkställande direktör för bolaget efter att Marcus Johansson Prakt beslutat att avgå.
Publicerad den 22 Mars 2024

Andreas Bonnier, som har varit en aktiv del av styrelsen sedan 2019 och besitter mångårig erfarenhet från bolagsbyggande i bland annat Sverige, Frankrike och Schweiz, kommer officiellt att påbörja sitt uppdrag den 1 april 2024.

Andreas Bonniers djupgående kunskap om Quartiers samt hans erfarenhet av att leda och utveckla företag i internationella miljöer har varit avgörande faktorer för styrelsen i utnämningen av honom som ansvarig att leda Quartiers genom dess nästa tillväxtfas. Hans bakgrund och expertis är i linje med bolagets strategiska mål att fortsätta expandera och förädla sitt fastighetsbestånd.

Andreas Bonnier var en av initiativtagarna och grundarna av Quartiers när de första fastigheterna förvärvades i Spanien 2015. Genom bolag och privat äger han aktier motsvarande 8,7 procent av utestående röster.

– Att Andreas tar över som vd känns som ett naturligt steg. Hans långa tid inom bolaget och hans omfattande kännedom om vår verksamhet, kombinerat med hans ägarskap och relevanta erfarenhet, gör honom till det självklara valet för att föra oss framåt, kommenterar Jörgen Cederholm, ordförande i Quartiers.

– I mitt nya uppdrag som vd ser jag med stor entusiasm fram emot att fortsätta utveckla den solida plattform Quartiers redan står på. Jag kommer inte bara att fördjupa vår närvaro och verksamhet på Costa del Sol, utan även aktivt söka efter och utvärdera möjligheter för att växa i nya marknader. Vår ambition är att ta vara på och expandera det vi framgångsrikt har byggt med Boho Club i spetsen till fler geografiska områden, vilket jag ser som en central del i vår strategi, säger Andreas Bonnier.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige