Image

Akademiska Hus valde Grontmij

Bolag Akademiska Hus har valt att skriva ramavtal inom ett flertal teknikområden med Grontmij för regionerna Syd och Stockholm. – Vi är stolta och glada över detta avtal. Vi hoppas att det här är början på ett långt samarbete, säger Jeroen van der Neut, vd Grontmij Sverige.
Publicerad den 12 Juni 2015

Ramavtalet som nu tecknats mellan Grontmij och Akademiska Hus omfattar tjänster inom byggnadskonstruktion, elprojektering, landskapsarkitektur och VVS för region Stockholm. För region Syd omfattas elprojektering, landskapsarkitektur samt lås och säkerhet.

– Vi blev utvalda bland över 200 offerter, så vi är verkligen stolta idag. Att bli utvald av en så stor aktör på marknaden bekräftar vår leveransförmåga och våra konsulters höga kompetens, säger Jeroen van der Neut.

I region Syd förvaltar Akademiska Hus fastigheter som används av bland andra Lunds universitet, Malmö högskola och Sveriges lantbruksuniversitet i Alnarp. I Stockholm märks hyresgäster som Stockholms universitet, KTH och Karolinska Institutet. I Solna är arbetet med att bygga Europas största forskningslaboratorium för KI i full gång.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige