Image

Aff rekryterar vd från Riksbyggen

Karriär Branschforumet Aff tillsätter en ny vd. Hon kommer närmast från Riksbyggen.
Publicerad den 15 Juni 2012
Hanna Douglas. Bild: Aff. Bild: AFF
Hanna Douglas. Bild: Aff.

Hanna Douglas har kontrakterats som ny vd för Aff Service AB. Hon jobbar idag med affärs- och verksamhetsutveckling inom teknisk förvaltning och fastighetsservice på Riksbyggen.

Aff är ett branschforum för verksamma inom fastighetsägande, fastighetsförvaltning, facility management och facilities services i Sverige. Föreningen är huvudman för Aff-konceptet som ger tydliga spelregler och väl fungerande avtal i branschen. Aff utför också fastighetsbranschens yrkesauktorisation av fastighetsförvaltare, property och facility Managers.

Från den 1 september kommer hon att ägna sig helt åt det nya uppdraget för Aff.

– Det känns jätteroligt att få vara delaktig i utvecklingen av det nya Aff-systemet, speciellt då jag under flera år arbetat med Aff på olika sätt och suttit i Aff-kommittén, säger Hanna Douglas.

- Vi är glada att nu få anlita Hanna Douglas som vd, säger Charlotte Axelsson, ordförande i Aff.

- Den nya styrelsens och mitt uppdrag att nu ”landa” en rad utmärkta förslag och projekt för att stärka Aff för framtida utmaningar. Till det behövs en bra support i vårt servicebolag, och vi ser Hanna som helt rätt person för det uppdraget.

Hanna Douglas är utbildad driftingenjör och har bland annat jobbat på Sweco Management samt FM-konsulterna i Göteborg. Hanna är för närvarande också ledamot i Aff-kommittén.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige