Image

100 nya bostadsrätter i Västra Hamnen

BOSTÄDER Stadsbyggnadsnämnden i Malmö har godkänt en detaljplan gällande området öster om Ankarparken utmed Lilla Kockumskanalen i Västra Hamnen i Malmö. Planen möjliggör för uppförandet av 100 bostadsrätter, samt kontors- och handelslokaler på bottenvåningarna.
Publicerad den 22 Januari 2010

Stadsbyggnadsnämnden har också gett stadsbyggnadskontoret uppdraget att påbörja ett arbete med att skapa en detaljplan för kvarteret Gäddan i samma stadsdel, efter att Skanska och Leo Pharma lämnat in en ansökan. Syftet med detaljplanen är att utreda möjligheten att bygga lägenheter, kontor och serviceinrättningar i området.

- Bit för bit, kvarter för kvarter fylls nu området mellan Bo01-området och innerstaden med ny bebyggelse och successivt växer Malmös innerstad alltmer och i takt med befolkningstillväxten, säger Anders Rubin, stadsbyggnadskommunalråd (S).

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Uppdaterad lista: Så mycket äger branschtopparna

Lista Fastighetssverige har tittat på hur stort innehav de verkställande direktörerna sitter på i det egna bolaget. Här är en uppdaterad lista efter årets första fyra månader.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige