Image

Wallenstam får markanvisning i Norra Djurgårdsstaden

Bygg Wallenstam har tecknat markanvisningsavtal med Stockholms stad för nybyggnation av 150 lägenheter med inriktning mot studenter i Ängsbotten, Norra Djurgårdsstaden, Stockholm.
Publicerad den 24 Oktober 2011
Hans Wallenstam. Bild: Wallenstam. Bild: Wallenstam
Hans Wallenstam. Bild: Wallenstam.

Målsättningen är att en detaljplan ska vara antagen och ha vunnit laga kraft i början av 2013, vilket gör att en byggstart skulle kunna ske 2014.

– Det är väldigt trevligt att vi får möjlighet att bidra till fler lägenheter för studenter i Stockholm, behovet är enormt. Vi har tagit fram ett koncept för byggnation av mindre lägenheter till rimlig hyra som passar studenter, vilket vi både tror och hoppas kan komma att användas på fler ställen, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Prologis spår fyra starka trender för logistikfastigheter 2024

Sverige Researchchefen på Prologis, Eva van der Pluijm-Kok, säger att det finns ett antal faktorer som påverkar marknaden för logistikfastigheter inom en snar framtid. En trend vi kommer se är en minskning av nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige