Image
Christoffer Börjesson medverkar i en punkt om IT-säkerhet på Stora Retaildagen nästa torsdag den 14 oktober. Anmälan stänger nu på fredag så säkra din plats med en gång!
Christoffer Börjesson medverkar i en punkt om IT-säkerhet på Stora Retaildagen nästa torsdag den 14 oktober. Anmälan stänger nu på fredag så säkra din plats med en gång! Bild: Fastighetsägarna

Stora Retaildagen: IT-säkerhet – detta lär vi av Coop-attacken

Stora Retaildagen Nästa torsdag, den 14 oktober, är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Under dagen möter vi Strongholds Christoffer Börjesson i en föreläsning om IT-säkerhet och vad vi lär oss av Coop-attacken. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nu på fredag!
Publicerad den 4 Oktober 2021

Möjligheterna med digitaliseringen är enorma – men det är även riskerna. I somras hackades bland andra Coop, vilket medförde att i stort sett samtliga kedjans butiker var stängda i flera dagar. Hur sårbara är våra butiker, våra fastigheter - vårt samhälle? Vad behöver vi göra? Svaren på frågorna levereras av Christoffer Börjesson, digital investments & transformation på Stronghold.
Stora Retaildagen arrangeras den 14 oktober på Downtown Camper by Scandic i Stockholm.

Säkra din plats i dag! (Mängdrabatt: Gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan) Anmälan stänger nu på fredag den 8 oktober.
Alla våra event är helt ombokningsbara fram till dagen före eventet.
Det går även att följa eventet digitalt till ett rabatterat pris.

Moderator är Anna Bellman och hon har Fredrik Kolterjahn som expertkommentator vid sin sida under dagen.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Patnerföretag är Citycon och RED.

Handelssektorn är mitt i en stor transformation – hur ser trenderna ut och hur kommer morgondagens retaillandskap att utvecklas? Vilka är vinnarna och förlorarna och hur bör fastighetsaktörerna agera? Svaren får du på Stora Retaildagen!

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Retaildagen 2022

Var: Helio, GT 30 (Bond), Grev Turegatan 30, 114 38 Stockholm

När: 9 november 2022 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
 


Stora Retaildagen är ett heldagsseminarium om handel och handelsfastigheter. Sektorn stöps om i en rasande fart, e-handeln tar marknadsandelar, köpcentrum blir upplevelsecentrum – de som inte hänger med i den snabba utvecklingen hamnar hopplöst på efterkälken.
Det här seminariet avhandlar de senaste trenderna inom sektorn. Skarpa analyser och spaningar blandas med intervjuer med nyckelpersoner inom retail och retailfastigheter.
Du kan följa framväxten av seminariet på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Film från tidigare event:
Partners:Mer från Fastighetssverige